torsdag 20. oktober 2011

Halloween Pumpkin

Ja, da er det jo ikke lenge igjen til vår nye "høytid" tropper opp igjen. Butikkene har allerede vært full av Halloween godter,gadgets, masker og alt annet man trenger til det perfekte kostymet.

Her i hjemmet feier vi ikke denne "høytiden" noe særlig, men vi skjærer gresskar og setter det ut med lys i, og vi har selvfølgelig godte-bøtten klar til de som måtte velge å ringe på. Dette er jo for meg en ting for barna, selv om noen av oss voksne velger å kle oss ut og dra den helt ut med dekorasjoner og full pakke, for så og ha en heidundrende fest. Vi har ett vennepar som virkelig klarer dette med strålende karakter! Men for andre året, så kan jeg ikke delta. Og det gjør nesten vondt.

Men uansett! Her legger jeg ved en link slik at fler kan få inspirasjon til å skjære sitt gresskar i år (ved å klikke inn på denne videoen, får du opp en hel haug videoer å velge mellom). Ganske enkel sak, men det trenger ikke være innviklet for at det skal være morro. Og ungene simpelthen bare elsker å være med på dette!


Hva synes dere? Er Halloween en høytid her hjemme? Hva skal man kalle Halloween her?

-Pea

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Pauline Rammos. Drevet av Blogger.

© Pauline’s rom, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena