onsdag 18. april 2012

Gøy Med Yarn - Gjør Det Med Garn


Er du lei av strikkepinnene dine nå? Vel, garn enrer nå en ny fase I broken sin. Det er trendy, billig og kommer i masser og masser av farger. De passer perfekt til hjemmet, eller kanskje til og med på et aldri så lite party? Dette er en superenkel måte å kunne fornye litt på. Om du vil gjøre det alene eller sammen med barna. 
Det er også en kjempemorsom detalj å kombinere garn i et bursdagsparty, dåp, babysower ol. Til jenterommet/barnerommet er det jo også en ypperlig ide til å fornye bilderammer, små krittavler og speilrammer.
Endelig kan vi jo si at garn har fått enda et bruksområde som er enkelt for oss alle og at pinnene nå er heeelt frivillige å bruke.

                                                                                                                

Materialer
*Garn                                                                                             
*Papp
(Panduro har ferdigproduserte pappbokstaver)                
*Blyant
*Saks
*Teip eller Limpistol


Hordan lage garn-bokstaver:

1.     Print ut ønsket bokstaver og klipp de ut.
2.     Legg bokstave på et stykke papp og tegn rundt. Klipp ut hver pappbokstav med en pappskjærer/tapetkniv eller en saks.
3.    Lag et lite kutt I pappen der du vil begynne å tre garnet.
4.     Sett enden av garnet inn i spalten, så tape eller lim garnet på baksiden av bokstaven. Dette vil bidra til å holde garnet bedre på plass
5.     Tvinn garnet rundt bokstven I same retning.
6.     Når du kommer til hjørner, beginner du å tvinne/surre ganret I motsatt retning for å dekke til resten av bokstaven. Lim, Knyt eller teip eventuelle løse trader til baksiden
7.     Fest bokstaven til veggen med en liten spiker, bildekrok. Lag en løkke bak bokstaven med garn som limes fast bak bokstaven om ønskelig.

Her er noen herlige inspirasjonsbilder.

      Bildene er hentet fra google

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Pauline Rammos. Drevet av Blogger.

© Pauline’s rom, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena