søndag 12. august 2012

Öströö Fårfarm og Geocaching og litt til


Laaangt inn i Hallands bøkskog, ligger en fantastisk flott familie-perle.
Öströö Fårfarm. Vi kom over en liten reklame for stedet i et turistkart, og min svigermor anbefalte oss å dra dit. ”Sikkert gøy for barna” sa hun. Jammen hadde hun rett.
 Lillegull hadde sitt første møte med sau. Herlig!

Store gressflater, innhengning med masser av sauer (det er helt lov å gå inn til de, men ikke løpe etter de), den herligste café og for ikke å glemme den fantastiske butikken som består av diverse mat, godteri, krydder og så mye mye mer i 1.etasje, og masser av hådtverk i 2.etasje. Her var det alt man kunne tenke seg laget av lammeskinn og tovet ull, hånfarget garn, håndfarget ull til selvtoving og masse masse mer.Prisene på de div. tingene var ganske stive egentlig, men caféen var helt grei i pris og utvalg.
Er man i nærheten av denne vakre perlen anbefaler jeg så sterkt å ta turen innom. Og for de av dere som er Geocach’ere, så finnes de der og!
Noen av dere lesere som holder på med Geocaching forresten? Her i huset er det nemlig en aldri så liten sport når vi er ute på tur. I våres klarte jeg å skade meg ved uheldigvis å knuse fingeren min mellom to steiner. Med 4 sting og bandasje gikk det så bra atte. Legger ved linken til Geocach, så om du ikke er med, kanskje du blir det?

Ha en FIIIIN søndag alle dere! Jeg skal strikke ferdig barnehagejakken til lillegull, før jeg til uken har en bestilling på et fantastisk sjal! Gleder meg fantastisk til å strikke det! Så følg med- følg med.

Har forresten et ekstra spm. Liker dere Selbusokker? Jeg er totalt avhengig av de høst, vinter og vår nemlig.

Pauline

3 kommentarer:

 1. For et nydelig sted!
  Geocoaching har jeg aldri prøvd, men det høres artig ut.

  :)

  SvarSlett
 2. Ja, det var rent eventyrlig <3

  Her bruker vi Geocaching som et ekstra påskudd til å få hele familien ut på tur. Gjerne med besteforeldre, tanter og onkler :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hmmm, kanskje det påskuddet funker på trassige tenåringer også...? ;)

   Slett

Pauline Rammos. Drevet av Blogger.

© Pauline’s rom, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena