onsdag 24. august 2011

Strikke-strikke-strikke

Sist jul fikk jeg en evigvarende julegave av min kjære svigermor. En veske med en strikkeoppskrift, og alt jeg trengte for å lage denne dressen med tilhørende sokker. Skal jammen si det gikk unna! Etter det har jeg blitt mer enn hektet. 
Mot slutten av svangerskapet mitt, gikk jeg og lette etter den perfekte kjøredress/kosedress til den kommende lille pjokken vår, men jeg fant jo ikke en eneste EN uten noe trykk på, eller i en tynnere verson av vinterens dresser. VEL da strikker vi en da eller? JeppsiPepsi! Den ble om jeg tør si det; PERFEKT(!) til den lille i magen. Selv om jeg strikket den litt stor, så passet den likevel, og den blir en fin dress nå i høst også!


Jeg vil vise dere snart! Jeg har nemlig ikke min egen PC nå, og vil helst ikke legge alt for mye "stæsj" inn på den jeg låner nå. Samboerens arb.pc... 
Men bilder kommer!!!!

Er dere flinke til å strikke, eller ser dere helst å betale noen for å gjøre det? 

Ha det fint i dagen! 


Vi Blogges!

2 kommentarer:

 1. Jeg ville ikke begitt meg inn på noe mere avansert og større enn dukkeklær.
  Du kan også sjekke markedet for nattpose i ull med ermer.
  Noe sånt: http://isogne.no/many-months-ullpysj-nattpose-349/
  Det ønsker jeg meg. :)

  SvarSlett
 2. Det er ikke avansert i det heletatt. Det er enklest å begynne med lette oppskrifter og jobbe seg oppover til mønster og teknikker =) Likte posedressen foresten! Kanskje jeg skal strikke den jeg har lyst på til lillemann og?

  SvarSlett

Pauline Rammos. Drevet av Blogger.

© Pauline’s rom, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena