torsdag 1. august 2013

Jeg er ikke borte


Hei hei alle sammen!

Så stille jeg har vært i… en evighet nå! Det er dessverre slik at noen ganger så må det som tar masse tid vike for det som MÅ gjøres. Strikking har det blitt en del av, og plaggene skal jeg vise dere når de er ferdig montert med knapper. Jeg har ikke funnet noen knapper jeg har falt for her hjemme, så jeg tok en runde på ebay, og fant MANGE! Gleder meg enormt til montering og ferdigstilling av plagg nå. Det er liksom noe tilfredsstillende magisk med det hjemmestrikkede til barna, og kjempeglad blir jeg jo over at de liker å bruke det jeg lager!
Jeg har og bestilt meg en kjempefin bok, som jeg bare FRYDER meg til å kunne vise dere! Masse hemmelig her nå føler jeg, men slik blir det jo. Vil så gjerne ha bilder og fysisk ha sett på og vurdert tingen før jeg legger ut i innlegg med anbefalinger. Vet dere skjønner det.

Det er sommer, og vi er i slutten av siste ferieuke her hjemme. Hele huset står opp-ned, for vi bygger om og utvider… Dvs; Vi har en horisontaldelt tomannsbolig, hvor vi bor oppe. Men for to år siden måtte vi begynne å planlegge litt, siden vi fikk en sønn og dermed to barn inn i en 3-roms leilighet.  Huset er ”gammeldags”, med utvendig inngang til kjeller, og der er jo vaskekjeller, matbod osv.
Heldig som jeg føler (sterkt) jeg er, så er mannen snekker, og så løsningen tvert. Vi bygger trapp fra topp til bunn og lager et soverom nede til eldstemann. Dermed får vi innvendig og utvendig tilgang til kjeller OG vi får et rom til. -YES INDEED!
Nå har det blitt nettopp slik, og jeg har malt matboden hvit og i morgen trår jeg til med ”Hellas-blå” bod-dør.
Som jeg gleder meg til å få huset på stell igjen!
Vasket og ryddet leiligheten nede som nå har blitt hybel, og få den ut på markedet igjen.  Det skal bli deilig kjenner jeg!
 
14 dager av ferien har jeg vært borte med guttene.
Feriehjemmet i Skjeberg! Herlig sted! Ferierte masse der som barn, og må si nostalgien blomstret da vi gikk turer på området. Så arti at mine barn gikk på stiene jeg tråkket i dag etter dag.


Hva har dere gjort i ferien? Og har dere et godt tips til hvor man kan bestille litt ”spesielle” knapper til strikkeplagg? Ebay-----etsy---- noen flere?

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Pauline Rammos. Drevet av Blogger.

© Pauline’s rom, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena